Home  /  Boli   /  Respectă aceste reguli şi vei slăbi considerabil într-un timp relativ scurt

Respectă aceste reguli şi vei slăbi considerabil într-un timp relativ scurt

Nu este tocmai indicat să slăbeşti foarte mult într-un timp scurt, însă, dacă într-o săptămână se întâmplă un eveniment important în viaţa ta şi vrei rezultate imediate, se poate să slăbeşti până la cinci kilograme, dacă respecţi câteva reguli.

Elimina din meniu caloriile nefolositoare

Mulţi dintre noi au obiceiul de a mânca şi de a bea câte ceva între mese, iar acest aspect este cât se poate de dăunător în timp. Putem include aici – băuturi acidulate, frappe-uri cu frişcă şi ciocolată, alcool, pâine, prăjeli şi dulciuri. Pentru a putea slăbi într-un timp scurt, trebuie să faci sacrificii şi să renunţi la caloriile în exces.

Consumă porţii mici, dar mai dese

Este indicat să renunţi la porţiile obişnuite de mâncare, în favoarea unora mai mici, deoarece acest aspect va ajuta la accelerarea metabolismului, ceea ce va duce la scăderea în greutate. De asemenea, în loc să se transforme în grăsime care se depune pe corp, mâncarea se va transforma în energie.

Hidratează-te corect

Toată lumea ştie că hidratarea este foarte importantă pentru organism, mai ales atunci când vrem să slăbim. Pentru a nu uita să consumi lichide, cumpără-ţi dimineaţa o sticlă cu apă şi asigură-te că o termini până seara. Indiferent că mergi la muncă sau la şcoală, ia-o cu tine. În plus, aminteşte-ţi de fiecare dată când ţi-e foame că de fapt ai nevoie de puţină apă. Apa nu are nicio calorie, astfel că te  ajută în mod sigur să slăbeşti.

Atenţie la carbohidraţi

Carbohidraţii sunt alţi duşmani redutabili ai siluetei, astfel că trebuie neapărat să reduci numărul carbohidraţilor consumaţi. Fiecare kilogram de carbohidraţi care e stocat în corpul tău duce la reţinerea apei în corp.

Sucurile naturale sunt benefice

O dietă pe baza de sucuri de fructe şi legume este potrivită pentru tine dacă vrei să slăbeşti într-un timp foarte scurt. Asigură-te însă că nu foloseşti fructe care au un conţinut bogat de zahăr. Cura cu suc de fructe ajută la detoxifierea organismului, fapt ce duce automat la scăderea în greutate.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button