Home  /  Boli   /  Vrei să slăbeşti rapid? Consumă aceste fructe
a

Vrei să slăbeşti rapid? Consumă aceste fructe

Există multe fructe care au capacitatea de a lupta cu kilogramele în plus, însă câteva dintre el, incluse în meniu şi mâncate cum trebuie, fac minuni pentru silueta noastră. Astăzi vă vom prezenta trei dintre fructele de top care luptă cu greutatea în exces.

Dieta cu lămâie

Acest fruct face minuni, dacă este consumat după anumite reguli. În caz contrar, riscaţi să vă alegeţi doar cu puţină gastrită sau chiar ulcer.

Lămâia în dietă se bazează pe consumul de limonadă. Astfel se va prepara o limonadă din trei litri de apă, o ceaşcă cu suc de lămâie,  o ceaşcă cu sirop de arţar, o lingură cu chilli (sau piper cayenne). Din această băutură veţi bea cel mult zece pahare pe zi. În rest veţi consuma numai alimente sănătoase (fructe, legume, sucuri naturale), bogate în nutrienţi. Nu aveţi voie să exageraţi cu porţiile de mâncare, trebuie să vă hrăniţi cât mai echilibrat.

Dieta cu capşuni

Capşunile au peste 50 de substanţe benefice şi foarte puţine calorii. De asemenea, glucidele din căpşuni ajung foarte lent în sânge, deci nivelul insulinei rămâne normal şi nu iţi va da senzaţia de foame prea curând.

Fiind o dietă hipocalorică, aceasta nu trebuie ţinută mai mult de două săptămâni. La încheierea dietei, este bine să incluzi treptat celelalte alimente în meniu pentru a evita îngrăşarea. De asemenea, este indicat să nu amesteci mâncărurile principale cu căpşunile.

Dieta cu pepene roşu

Cura cu pepene roşu te ajută să dai jos kilogramele în plus, deoarece acesta înlocuieşte alimentele prin volumul mare de apă. Nu trebuie să porţi grija caloriilor, căci pepenele nu are calorii. Practic, mâncând pepene roşu dai jos din kilogramele nedorite, te simţi sătul şi devii şi mai sănătos.

Reducând din porţiile de hrană şi incluzând pepenele în dieta, salvezi aproximativ 400 de calorii pe zi, destul cât să slăbeşti aprope patru kilograme pe lună. Dieta cu pepene roşu este simplă şi folositoare pentru că ajută la eliminarea toxinelor din organism, accelerând procesul de ardere a grăsimilor.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button