Home  /  Boli   /  Amestecul simplu care te scapă de celulită

Amestecul simplu care te scapă de celulită

Celulita reprezintă acumularea de ţesut adipos subcutanat la nivelul coapselor, şoldurilor şi feselor. Această condiţie este prezentă la majoritatea femeilor. Deşi nu este o condiţie medicală serioasă, celulita poate fi inestetică şi poate deranja femeia când poartă pantaloni scurţi sau costum de baie.

Celulita apare nu numai din cauza lipsei activităţilor fizice, ci şi din cauza alimentaţiei nesănătoase, bogată în grăsimi, zahăr şi băuturi carbogazoase.

Cel mai bine este să o previi, deoarece odată apărută, cu greu o vei putea îndepărta. Nimic însă nu este imposibil dacă ai răbdare şi perseverezi. În primul rând, trebuie să fii conştientă de faptul că nicio cremă nu va face minuni şi nu va topi celulita peste noapte. Trebuie să înţelegi că numai prin eforturile tale vei scăpa de ea.

Stilul de viaţă sedentar este o altă mare problemă. Asta nu înseamnă însă că trebuie să mergi la sala de fitness în fiecare zi, dar o plimbare zilnică este aproape obligatorie.

Recomandarea nutriţioniştilor în ceea ce priveşte lupta cu celulita este un amestec simplu şi uşor de preparat. Este vorba despre un pahar cu lapte degresat, în care să pui trei căţei de usturoi mărunţiţi. Bea acest a amestec zilnic, preţ de câteva săptămâni, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button