Home  /  Boli   /  A fost descoperită o nouă metodă eficientă pentru atenuarea ridurilor

A fost descoperită o nouă metodă eficientă pentru atenuarea ridurilor

Liftingul cu fire de aur este o nouă metodă revoluţionară cu o eficienţă mult mai ridicată în îndepărtare ridurilor.

Această nouă metodă reprezintă practic procesul de filare şi întinerire a pielii în care se folosesc anumite tehnici speciale nonchirurgicale, utilizând doar fire de aur. Metoda nu necesită anestezie.

Pentru aplicarea firelor sub piele sunt folosite ace speciale şi foarte subţiri. Aceste ace nu produc niciun fel de durere.

Specialiştii susţin că primul pas constă în aplicarea unor fire de aur în piele, care sunt special concepute pentru această metodă, iar în câteva săptămâni, firele de aur favorizează producerea de noi fascicule de colagen care asigură flexibilitatea pielii.

Aceste particule de colagen ajută la creşterea circulaţiei subcutanate, cât şi a anumitor acizi care stabilesc umiditatea pielii, cum ar fi acidul hialuronic, iar astfel pielea arată mai tânără, ridurile şi micile deformării se estompează considerabil.

În ceea ce priveşte efectul tratamentului, acesta este vizibil în câteva săptămâni de la aplicare şi durează până la aproximativ doi ani, ceea ce înseamnă că această metoda aduce rezultate maxime pentru intervenţiile nonchirurgicale, faţă de injecţiile cu acid hialuronic şi botox care trebuie repetate la şase luni.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button