Home  /  Termeni şi condiţii

 

 

Protocol informare protecţia datelor

https://elytisbacau.ro/wp-content/uploads/2018/05/PROTOCOL-INFORMARE-protectia-datelor-SPITAL-ELYTIS.pdf

 

Acord prelucrare date

https://elytisbacau.ro/wp-content/uploads/2018/05/acord-prelucrare-date-cu-caracter-personal-PACIENTI.pdf

 

Politica de protecţie a datelor

https://elytisbacau.ro/wp-content/uploads/2018/05/Politica-de-Protectie-a-Datelor-22.05.2018.pdf

 

Notă de informare protecţia datelor

https://elytisbacau.ro/wp-content/uploads/2018/05/Nota-de-Informare-protectie-date-22.05.2018.pdf

 

Termeni şi condiţii

Acest website vă aduce cele mai noi informaţii despre realizările noastre şi vă oferă o privire directă la câteva dintre produse şi servicii.

ELYTIS Hospital respectă drepturile la confidenţialitate ale vizitatorilor săi online şi doreşte să vă asigure un mediu virtual protejat.

Daca aveţi întrebări, obiecţii sau comentarii cu privire la declaraţia sau politicile de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi utilizând acest Formular de contact. Pentru obiecţii puteţi suna la 0332.803.793 sau ne puteţi contacta la adresa: Strada Gheorghe Săulescu 43A, Iași , România. Vă comunicam, că această Declaraţie de Confidenţialitate este aplicabilă numai site-urilor coordonate de către ELYTIS Hospital prin intermediul birourilor sale.

Ce informaţii colectează ELYTIS Hospital?

Pentru a vă oferi o experienţă virtuală de calitate, ELYTIS Hospital poate solicita şi/sau colecta informaţii de la dumneavoastră în mod voluntar când: (1) va înregistraţi ca utilizator pe acest site; (2) efectuaţi cumpărături online de pe oricare din magazinele noastre online (în cazul în care această facilitate este disponibilă); (3) participaţi la concursuri, evenimente sau promoţii; (4) trimiteţi întrebări sau comentarii prin email către ELYTIS Hospital; (5) trimiteţi CV online; şi/sau, (6) completaţi chestionare/evaluări online. Informaţiile solicitate pot include informaţii personale precum: numele, adresa de email, numărul de telefon şi adresa poştală.

E-mail

Acordându-vă permisiunea de a ne trimite mesaje e-mail, nu încercăm să colectam informaţii personale despre dumneavoastră. Vom folosi numai informaţiile personale (nume, adresă poştală, adresă de email) conţinută în e-mailul dumneavoastră pentru a vă raspunde unei solicitări specifice sau comentariilor dumneavoastră din email.

CV-uri

Site-ul nostru permite trimiterea de CV-uri online. Informaţiile personale colectate prin intermediul acestor CV-uri nu fac obiectul acestei Politici de Confidenţialitate. Cu toate acestea, vă asigurăm că aceste informaţii vor fi folosite exclusiv în scopul acceptării şi evaluarii informaţiilor trimise de candidaţi pentru locurile de muncă afişate.

Chestionare online

Pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor pe siteul nostru, putem utiliza chestionare online destinate vizitatorilor care să ne ajute voluntar cu informaţii demografice despre ei înşişi, sub protecţia anonimatului, şi să ne asigure feedback cu privire la motivele pentru care vizitează siteul şi ce anume putem face pentru a-l îmbunătăţi. Informaţiile colectate prin aceste chestionare sunt anonime; nu putem identifica cine trimite informaţia şi sa creem o conexiune cu informaţii personale identificabile ale unui utilizator care ne-au fost puse la dispoziţie pe alte căi.

Oricare ar fi activitatea, noi vom culege informaţii la nivelul pe care îl vom considera necesar pentru a îndeplini solicitările dumneavoastră şi obiectivele noastre legitime de afaceri. Dacă nu doriţi să oferiţi informaţii personale atunci când vă sunt solicitate, nu veţi putea accesa anumite secţiuni din site. Cu toate acestea, nu trebuie să oferiţi informaţii personale către ELYTIS Hospital pentru a accesa siteul nostru.

Informaţii de contact

ELYTIS Hospital

Str. Strada Gheorghe Săulescu 43A, Iași, România

Tel: 0332.803.783, 0332.803.793

info@elytis-hospital.ro

www.elytis-hospital.ro

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button