Home  /  Boli   /  Algele marine elimină celulita

Algele marine elimină celulita

Celulita este una dintre cele mai chinuitoare probleme cu care se confruntă femeile. Multe reprezentante ale sexului frumos işi irosesc banii pe tratamente ineficiente, pentru că nu ştiu cu ce se confruntă. Celulita poate fi cauzată de o alimentaţie greşită şi de lipsa de exerciţii fizice, însă geneticul este cel mai important determinant al existenţei acesteia.

Algele marine sunt un ingredient de bază în combaterea celulitei, datorită aminoacizilor şi vitaminei E. Ele ajută la crearea unui aspect mai subţire şi ferm al pielii. Un compus pentru baie din alge marine ar mai putea conţine săruri marine pentru exfoliere şi uleiuri pentru hidratare. O poţi face chiar la tine acasă, fără să dai mulţi bani la spa-urile şi centrele de înfrumuseţare. Trebuie doar să amesteci pudra de alge cu miere de albine şi zeamă de lămâie.

Aplică masca uniform pe zonele cu probleme, acoperă cu folie de plastic alimentară şi lasă să acţioneze aproximativ 25 de minute, pentru efecte maxime. Eficienţa sa a fost dovedită în timp.

Dacă o să combini dieta cu exerciţii fizice, rezultatele vor fi imediate şi de lungă durată. Întreaga imagine va avea de câstigat din respectarea regulilor dietetice şi de antrenament, nu numai stratul de celulită, ci întreaga armonie a corpului.

Înainte de a face o baie în alge marine trebuie făcut un test pentru a nu fi alergic. Se aplică o cantitate mică de produs pe pielea din spatele mâinii şi al gâtului pentru a verifica dacă există vreo reacţie. Înainte de aplicarea produsului din alge, exfoliază pielea cu un scrub din zahăr sau din zaţ de cafea.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button