Home  /  Boli   /  Această legumă topeşte kilogramele în plus

Această legumă topeşte kilogramele în plus

După cum bine ştiţi alimentaţia joacă un rol esenţial în tentativa de a da jos kilogramele în plus. Există câteva legume care fac minumi atunci când vine vorba de siluetă. Una dintre acestea este ceapa roşie.

Această legumă, atât de des întâlnită, este un aliment extraordinar, însă puţină lume îi acordă atenţia cuvenită. Ceapa roşie nu doar că dă savoare mâncării, ci are şi o serie de proprietăţi curative. Aceasta este bogată în vitaminele A, B şi C, substanţe antibiotice şi diuretice, precum şi săruri minerale cu un rol important în obţinerea unui echilibru general din punct de vedere imunitar, iar pe lângă toate acestea este una dintre legumele cele mai eficiente când vine vorba de slăbit.

Iată cum trebuie consumată ceapa roşie pentru a arde grăsimile rapid:

Ceapa calită sau fiartă işi pierde din proprietăţi, fapt pentru care este bine să o introduci crudă în mâncarea ta, chiar şi în ciorbe. Dacă nu îţi prieşte crudă, atunci căleşte-o în ulei de măsline, însă nu mai mult de câteva picături. Ceapa roşie călită in ulei de măsline va face digestia mai uşoară.

Pentru a pierde kilograme în mod sănătos, adică treptat, este bine să consumi cel puţin 60-70 de grame de ceapă pe zi. O poţi introduce în salate sau la preparatele din carne, cartofi sau tocăniţe. Ceapa roşie are un efect alcalinizant asupra organismului şi ajută la eliminarea toxinelor din corp, remineralizând organismul.

Pe lângă toate acestea, datorită proprietăţilor antioxidante, ceapa micşorează riscul afecţiunilor cardiovasculare şi ajută la împiedicarea depunerilor de colesterol în artere.

Vei observa, în numai o săptămână de la introducerea cepei roşii în dietă, că trupul tău se modelează, iar grăsimea începe să dispară. Într-o lună de zile, consumată frecvent, ceapa roşie te scapă de cinci kilograme fără să rămâi cu vergeturi.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button