Home  /  Boli   /  Sfaturi importante care te vor ajuta să arzi grăsimile

Sfaturi importante care te vor ajuta să arzi grăsimile

Kilogramele în plus le pot da bătăi mari de cap unora dintre noi, mai ales acum, imediat după sărbători. Pentru a reuşi să ajungi la greutatea dorită în cât mai scurt timp o să îţi prezentăm câteva aspecte demne de luat în seamă:

Nu sări peste micul dejun – masa de dimineaţă este foarte importantă deoarece ajută la creşterea ratei metabolice bazale. Mai mult decât atât, dacă nu mănânci dimineaţa corpul tău nu va procesa următoarea masă la fel de repede ci va face tot posibilul să acumuleze ceea ce mănânci, în loc să ardă energia pe care i-ai dat-o.

Studiile au arătat că slăbirea este mult mai dificilă la cei care nu mănâncă micul dejun şi luarea în greutate este mai mult decât probabilă la aceştia. De asemenea, cei care sar peste masa de dimineaţă, mănâncă mult mai mult pe timpul zilei şi în general consumă hrană extra-calorică, pentru a compensa lipsa de până atunci.

Nu sări peste mese – atunci când vrei să arzi ţesut adipos, corect este să mănânci de cinci-sase ori pe zi. Dacă vei sări peste mese în ideea că vei reduce caloriile, vei seta corpul pe „stare de urgenţă”, stare în care el începe să pună de-o parte pentru vremuri tulburi când nu primeşte toţi nutrienţii de care are nevoie. Această măsură prostească pe care ai putea să o iei pentru a slăbi iţi va incetini cu siguranţă metabolismul şi o să ajungi să te îngraşi indiferent ce mănânci.  Poţi soluţiona această problemă mâncând din trei in trei ore câte puţin, trei mese principale şi două, maxim trei gustări.

Mişcarea este foarte importantă – este indicat să faci exerciţii de minim trei ori pe săptămână la o intensitate ridicată: alergare, aerobic şi antrenament cu greutăţi.

Ţine cât mai jos nivelul zahărului din sânge – după cum specificam şi mai sus, dacă ai nivelul zahărului din sânge ridicat, şansele să stochezi ţesut adipos creşte.

Mănâncă proteine – încearcă să mănânci carbohidraţi în jurul orelor de antrenament şi dimineaţa, însă niciodată seara. Totuşi, trebuie să elimini carbohidraţii simpli: zahăr, fructoză, lactoză.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button