Home  /  Boli   /  Fructul care stimulează rapid imunitatea organismului

Fructul care stimulează rapid imunitatea organismului

Fructul exotic Kaki este o sursă excelentă de substanţe cu proprietăţi antioxidante motiv pentru care se recomandă consumul acestuia pentru a întări sistemele de apărare ale organismului. Acesta conţine o cantitate importantă de vitamina A, iar dacă se consumă 100g din acest fruct aveţi parte de o treime din doza zilnică recomandată de vitamina A.

Proprietăţile antioxidante ale acestui fruct oriental nu sunt deloc de neglijat, deoarece are, de asemenea, un conţinut bogat de vitamina C şi vitamina E. Însă pentru a beneficia cât mai mult de vitaminele acestui fruct se recomandă consumarea acestuia cu tot cu coajă.

Cercetările au demonstarat că acest fruct ne protejează şi de cancer deoarece întăreşte foarte bine sistemului imunitar. Persoanele care consumă zilnic fructul Kaki sunt protejate împotriva acestei maladii mortale.

O altă substanţă implicată în stimularea directă a celulelor implicate în apărarea organismului este licopenul. Fructul conţine şi acest antioxidant cu rol antitumoral fiind astfel considerat un aliment care protejează împotriva cancerului de prostată, de plămân, de stomac şi de intestin gros.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button