Home  /  Boli   /  Înlocuieşte apa de gură cu un produs natural şi foarte eficient

Înlocuieşte apa de gură cu un produs natural şi foarte eficient

Apa de gură este un produs destinat unei igiene orale depline, pe care medicii stomatologi îl recomandă pentru a fi utilizat în mod regulat. Diversitatea produselor destinate îngrijirii cavităţii bucale, prin care se numără şi apa de gură, poate crea confuzie.

De cele mai multe ori apa de gură are un conţinut ridicat de alcool, ceea ce creşte considerabil riscul apariţiei cancerului oral. Nu numai alcoolul face apa de gură să fie nocivă pentru sănătatea noastră, ci şi methylparabenul, salacilatul de metil, hexetidina ori clorhedixina. Pentru a elimina acest risc poţi înlocui apa de gură cu alte produse naturale dar la fel de eficiente în curăţarea plăcii dentare.

Ceaiul cu care poţi înlocui cu succes apa de gură este ceaiul verde. Studiile au dovedit că acest ceai este mai eficient decât apa de gură atunci când vine vorba despre sănătatea orală. La numai şapte minute după gargara cu ceai verde, bacteriile din gură dispar complet. Mai mult decât atât, dacă alături de ceai verde consumăm şi legume şi fructe, zâmbetul nostru va fi mereu frumos şi sănătos.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button