Home  /  Boli   /  Sânii iţi pot oferi multe indicii referitoare la sănătatea ta

Sânii iţi pot oferi multe indicii referitoare la sănătatea ta

Sânii, simbol al feminităţii, nu sunt numai un element care iţi pune în evidenţă silueta, ci sunt şi un adevărat barometru al sănătăţii tale.

Iată care sunt semnalele pe care sânii ţi le transmit pentru a te avertiza cu privire la prezenţa unor posibile probleme de sănătate:

Anunţă menstruaţia – atunci când sânii ţi se umflă şi devin chiar dureroşi înseamnă că perioada dificilă a lunii va începe în curând.

Semnalează prezenţa ovarelor polichistice – pe lângă pilozitatea excesivă, excesul de sebum şi apariţia kilogramelor în plus, durerea sânilor este unul dintre simptomele specifice ale sindromului ovarelor polichistice.

Te anuntă când eşti însărcinată – mărimea cupelor, dar şi diametrul sfârcurilor, cresc vizibil atunci când rămâi însărcinată.

Reacţionează la diferenţele de greutate – schimbările de greutate au un impact rapid asupra sânilor tăi, care îşi schimbă, la rândul lor, forma şi volumul.

Atenţionează asupra deficitului de fier – durerile de sâni pot indica şi o lipsă de fier aşa că nu ar strica să îţi faci un set de analize dacă durerea persistă.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button