Home  /  Boli   /  Pepenele poate vindeca disfuncţiile sexuale

Pepenele poate vindeca disfuncţiile sexuale

Pepenele roşu este unul dintre fructele cele mai bogate nutriţional și mai la îndemană. Este cunoscut pentru calităţile sale medicinale care pot uşura simptomele unor afecţiuni precum astmul, arteroscleroza, diabetul, cancerul de colon, artrita. Pepenele mai este recunoscut pentru bariera împotriva radicalilor liberi, responsabili de îngroşarea vaselor de sânge și apariția bolilor cardiovasculare.

Calitatile sale, însă, nu se opresc aici, deoarece experţii susţin că un consum frecvent de pepene în rândul bărbaţilor poate ajuta la tratarea disfuncţiilor erectile. Acest fruct de sezon are capacitatea de a îmbunătăţi circulaţia sângelui în zona intimă, reducând astfel situaţiile în care bărbaţii nu reuşesc să aibă sau să menţină erecţia suficient de mult pentru a avea o viaţă sexuală satisfăcătoare. Practic, pepenele poate fi folosit ca tratament natural, graţie aminoacidului numit citrulină, care ajută la „relaxarea” vaselor de sânge.

De asemenea, pepenele roşu conţine şi licopen, antioxidant care dă fructului şi culoarea specifică, în cantităţi mai mari decât roşiile. Acest antioxidant are, la rândul lui, proprietăţi care ajută la relaxarea vaselor de sânge şi la îmbunătăţirea circulaţiei în zona intimă.Cu toate acestea, licopenul este mai bine absorbit în organism atunci când este consumat în combinaţie cu grăsimi (avocado, seminţe sau iaurt).

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button