Home  /  Boli   /  Ce trebuie să faci atunci când te simţi epuizat?

Ce trebuie să faci atunci când te simţi epuizat?

Având în vedere vieţile agitate pe care majoritatea dintre noi le au, nu este de mirare că în anumite momente ne simţim extenuaţi. Pe lângă odihnă şi alimentaţie, este recomandat să acordaţi puţină atenţie aspectului ochilor şi tenului, folosind ingrediente la îndemână, cu efecte benefice.

Comprese cu pliculeţe de ceai

Pentru ochii umflaţi de oboseală şi aşa-numitele pungi de sub ochi, tăiaţi câteva felii de castravete şi puneţi-le pe ochi. Staţi întinşi pe pat 15 minute şi lăsaţi elementele nutritive să acţioneze asupra pielii sensibile. Puteţi face acest lucru şi cu pliculeţe cu ceai folosite – în special cu cele de muşeţel şi de ceai verde – şi cu felii de cartofi.

Hidrataţi-vă corespunzător

Toată lumea ştie că hidratarea este esenţială în orice condiţie. Este indicat să beţi des apă şi să consumaţi sucuri proaspete de fructe şi legume. Reduceţi consumul de cafea şi renunţaţi la băuturi alcoolice şi fumat. Mâncaţi alimente bogate în vitamine (în special vitamina C), odihniţi-vă mai mult şi evitaţi să staţi în lumină artificială, care oboseşte. Hidrataţi pielea din jurul ochilor cu ulei de jojoba, de susan, de măsline extravirgin, de migdale sau cu vitamina K la fiolă.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button