Home  /  Boli   /  Metoda inedită care te scapă de durerile de spate

Metoda inedită care te scapă de durerile de spate

Durerea de spate poate apărea din cauza unor traumatisme, a unor infecții, tumori sau a poziției nepotrivite. Chiar dacă, de cele mai multe ori, durerea de spate are o cauză fizică, în unele cazuri poate fi vorba și de stres. Când treci printr-o perioada tensionată, mușchii se contractă, iar durerea de spate este foarte mare. Insomnia sau lipsa somnului poate, de asemenea, să contribuie la apariția unei astfel de probleme.

Când ai dureri de spate care durează mai mult de doua-trei zile, trebuie să mergi la medic. Până sa ajungi, însă, la specialist poți încerca un truc care te scapă rapid de durere.

Folia de aluminiu are proprietăți vindecătoare și este folosită de către ruși de zeci de ani pentru a trata dureri precum cele de spate, de gât ori de picioare.

Inflamațiile sunt vindicate ca prin minune cu folie de aluminiu. Drept urmare, dacă ai gâtul, spatele, mâna sau orice altă parte a corpului inflamată, tot ce trebuie să faci este să învelești respectiva parte a corpului în folie de aluminiu și să o lași așa preț de 12 ore. În scurt timp, vei observa că durerea va dispărea în mod misterios. Pentru a te asigura că folia nu se desprinde de corp peste noapte, leag-o cu un pansament ori lipește-o cu câțiva plasturi.

Această tehnică este folosită de către bioenergeticienii ruși de ceva timp, însă a fost explicată și de către discipolul lui Freud, psihoterapeutul Wilhelm Reich, în cartea sa.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button