Title Image
Home  /  Blog  /  Right Sidebar (Page 36)

Liftingul cu fire de aur este o nouă metodă revoluţionară cu o eficienţă mult mai ridicată în îndepărtare ridurilor. Această nouă metodă reprezintă practic procesul de filare şi întinerire a pielii în care se folosesc anumite tehnici speciale nonchirurgicale, utilizând doar fire de aur. Metoda nu necesită anestezie. Pentru aplicarea firelor sub piele sunt folosite ace speciale şi foarte subţiri. Aceste ace nu produc niciun fel de durere. Specialiştii susţin că primul pas constă în aplicarea unor fire de aur în piele, care sunt special concepute pentru această metodă, iar în câteva săptămâni, firele de aur favorizează producerea de noi fascicule de colagen

Pe lângă faptul că este cea mai consumată băutură de către bărbaţi, berea îi poate ajuta pe aceştia să aibă performante mai bune în dormitor. Alcoolul în general este considerat un afrodisiac, iar fitoestrogenii din bere întârzie ejacularea prematură. De asemenea, berea neagră conţine mai mult fier decât celalalte tipuri, crescând astfel celule roşii din sânge şi circulaţia în general. Aceste două aspecte sunt vitale pentru erecţii mai uşoare şi mai dese. Mai mult, există chiar şi un anumit tip de bere special conceput pentru îmbunătăţirea performanţei sexuale. Aceasta este preparată din ingrediente precum ginseng, ginkgo biloba şi damiană, cunoscută drept afrodisiacul maiaşilor.

Deşi este considerat de multe persoane ca nefiind la fel de gustos ca cel alb, orezul brun reprezintă unul dintre cele mai nutritive şi populare alimente din toată lumea, motivele fiind diverse, de la bogăţia în nutrienţi la uşurinţa cu care se poate cultiva. În comparaţie cu orezul alb, cel brun este bob întreg, ceea ce înseamnă că acesta conţine toate cele trei părţi ale seminţei, ceea ce înseamnă că este mai bogat în fibre şi alte elemente nutritive, precum vitamine şi minerale, susţin specialiştii. Acest tip de orez este bogat în fibre, nu are gluten şi poate fi folosit la o

Ouăle de prepeliţă, deşi sunt de două ori mai mici decât ouăle de găină, au o valoare nutriţională de patru ori mai mare decât acestea. Consumate fierte sau crude, ouăle de prepeliţă aduc o serie de beneficii organismului, de aceea sunt recomandate în tratarea diverselor afecţiuni sau pentru menţinerea stării de sănătate. Iată beneficiile pe care le aduce consumul de ouă de prepeliţă: îmbunătăţesc funcţionarea aparatul cardiovascular; scad nivelul colesterolului; întăresc inima; reglează nivelul zahărului din sânge în cazurile de diabet; ajută la digestie; reglează aciditatea gastrică; ajută în detoxifierea ficatului şi în regenerarea acestuia după anumite boli; tratează afecţiunile de rinită alergică, alergii şi eczeme;

Ficatul de pui este un aliment apreciat de foarte mulţi oameni, iar acest aspect este unul pozitiv, deoarece are un aport important de nutrienţi pentru organism. Ficatul de pui reprezintă o sursă excelentă de fier, astfel că în 100g de ficat se găsesc aproximativ 7-12g de fier. De asemenea, este o sursă foarte bogată de zinc şi seleniu, minerale ce joacă un rol important în stimularea imunităţii. Ficăţeii de pui conţin şi o cantitate mare de vitamina B12. Această vitamină contribuie la producerea globulelor roşii şi, de regulă, previne anemia. Ficatul de pui este, totodată, o sursă excelentă de vitamina A, care protejează şi îmbunătăţeşte vederea. Specialiştii susţin că ficatul de pasăre nu trebuie să

O echipă de medici urologi din Turcia au descoperit o metodă ingenioasă de a elimina pietrele de la rinichi. După multe cercetări aceştia au ajuns la concluzia că există o legatură destul de strânsă între sex şi această afecţiune. Astfel, şapte medici şi cercetătorii urologi din Ankara susţin că trei sau patru partide de sex pe săptămână ajută la eliminarea spontană a pietrelor de la rinichi. Durerea cauzată de pietrele la rinichi este foarte greu de suportat, aşa că în loc de tratamentul medicamentos, poţi să apelezi la această metodă revoluţionară de a preveni o eventuală criză. Concluzia studiului spune că pacienţii cu

Oamenii de ştiinţă elveţieni ai Universităţii din Berna au constatat că un tip de licheni (muşchi) ar putea avea efecte similare cu cele ale canabisului. În prezent sunt analizate efectele muşchiului pentru tratarea crampelor, ameţelii şi bolilor inflamatorii, şansele consumului abuziv fiind mai mici. Experţii analizează efectele chimicalei perrottetinene, ce are o structură asemănătoare cu cea a tetrahidrocanabinol (THC). Această chimicală este produsă doar de un grup de licheni cunoscuţi cu denumirea de Radula. Planta se găseşte, în mod natural, doar în Japonia, Noua Zeelandă şi Costa Rica. Cercetarea publicată în jurnalul Science Advances prezintă rezultatele testării mostrelor de Radula perrottetinene pe şoareci. Specialiştii au descoperit că efectele sunt

Cei mai mulţi dintre noi sunt conştienţi de faptul că o dietă necorespunzătoare, lipsa somnului, precum şi a excericiţiilor fizice au un efect negativ asupra sistemului cardiovascular, ducând la creşterea colesterolului. Din fericire, o schimbare simplă în alimentaţie iţi poate scădea tensiunea şi nivelul lipidelor din sânge, iar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să consumi ţelină şi grapefruit. Această combinaţie reduce febra, te ajută să dormi, reglează nivelul colesterolului, scade masa corporală şi controlează glicemia. Pentru a prepara o reţetă perfectă ai nevoie de: un grapefruit; un sfert de lămâie; o bucăţică de ghimbir; două tulpini de ţelină. Adaugă toate ingredientele

Un grup de oamenii de ştiinţă din Suedia au descoperit în urma unui studiu, publicat  în The Journal of Neuroscience, că modul în care respirăm poate influenţa modul în care amintirile noastre sunt consolidate. Practic, acestia evidenţiază faptul că dacă respirăm pe nas şi nu pe gură, după ce am încercat să învăţăm un set de mirosuri, atunci înmagazinăm mai bine amintirile. Studiile referitoare la modul în care respiraţia influenţează creierul au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, iar noile metodologii dau posibilitatea realizării de mai multe studii, majoritatea concentrându-se pe memorie. Studiul arată că ţinem minte mai bine mirosurile dacă respirăm

În urma unei cercetări recente oamenii de ştiinţă au descoperit faptul că persoanele înalte au un risc mai crescut de dezvoltare a cancerului deoarece sunt mai mari şi deţin mai multe celule în care se pot dezvolta mutaţii periculoase. Practic, experţii au comparat riscul în cazul bărbaţilor şi femeilor de dezvoltare a cancerului de orice tip în funcţie de creşterea în înălţime, iar rezultatele arată că riscul creşte cu 13% în cazul femeilor cu fiecare 10 centimetri în plus ai înălţimii şi în cazul bărbaţilor cu 11%. Per total, o creştere a riscului asociată înălţimii a fost observată la 18 dintre

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button