Home  /  Boli   /  Abilitatea care cântăreşte foarte mult la un interviu de angajare

Abilitatea care cântăreşte foarte mult la un interviu de angajare

În general, pentru locurile de muncă bine plătite concurează foarte multe persoane, astfel că, abilităţile fiecăruia dintre noi cântăresc enorm în obţinerea unui job.

Spre exemplu, o companie importantă din domeniul serviciilor de training, SelfTrust Academy, care organizează experienţe de învăţare neconvenţională la care au luat parte în ultimii patru ani peste 6.000 de cursanţi din peste 30 de mari companii, a constatat faptul că vorbitul în public avantajează candidaţii pentru obtinerea jobului dorit. De asemenea, specialişti spun că aceste abilităţi se pot dezvolta prin practică.

După realizarea unui sondaj pe un eşantion de 60 de specialişti în resurse umane şi industrii conexe, peste 98% dintre respondenţi s-au declarat de acord cu afirmaţia conform căreia „candidaţii pentru anumite poziţii sunt avantajaţi dacă ştiu să vorbească în public”, în vreme ce peste 73% dintre ei au fost de acord că „vorbitul în public este o abilitate care se poate dezvolta”.

Peste 53% din respondenţi au afirmat că se consideră la un nivel satisfăcător de pregătire pentru a vorbi în public, iar 27% au recunoscut că se simt puţin sau foarte puţin pregătiţi în acest sens.

De asemenea, peste 96% dintre profesioniştii din resurse umane, incluşi în sondaj, au afirmat că ar recomanda cursurile de public speaking ca instrument de dezvoltare a angajaţilor, peste 85% dintre ei fiind totodată de părere că un astfel de curs este potrivit inclusiv pentru dezvoltarea propriei cariere.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button