Home  /  Boli   /  Amestecul natural care te scapă de insomnii

Amestecul natural care te scapă de insomnii

Indiferent de formele pe care le îmbracă, insomnia este o afecţiune des întălnită în rândul populaţiei. Aceasta este greu de suportat pentru persoana în cauză deoarece produce dezechilibre în organism.

Ştim cu toţii că un somn odihnitor ne ajută să ne refacem din punct de vedere fizic şi psihic, să avem un sistem imunitar mai puternic, o piele mai frumoasă, o privire mai atrăgătoare.

Pentru tratarea acestei probleme există multe medicamentele care nu au niciun efect, însă, un amestec din două ingrediente pe care le ai în bucătărie te scapă de durerile de cap, iţi întăreşte imunitatea, iţi oferă energie, te ajută să adormi şi creşte nivelul de hormoni ai fericirii din organism.

Descoperirea a fost făcut de un cercetător american, Matt Stone, care a publicat numeroase cărţi de nutriţie, iar cele două ingrediente sunt zahărul şi sarea.

Zahărul acţionează ca un combustibil pentru celule, deoarece le asigură necesarul de energie, în timp ce sodiumul din sare le permite celulelor să respire şi să producă energie. În plus, ambele substanţe luptă împotriva stresului care distruge metabolismul. Dacă ai insomnii, combinaţia de sare şi zahăr este perfectă pentru tine.

Mod de preparare

Amestecă cinci linguriţe de zahăr cu o linguriţă de sare într-un borcan de sticlă. Păstrează substanţa obţinută într-un loc ferit de umezeală, iar seara, înainte de culcare, ia o cantitate mică între degete şi pune-o sub limbă. Lasă amestecul să se dizolve pentru a simţi efectul.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button