Home  /  Boli   /  Studiu îngrijorător în ceea ce priveşte relaţiile intime

Studiu îngrijorător în ceea ce priveşte relaţiile intime

Românii sunt mai pudici, în general, însă activitatea sexuala este foarte importantă pentru oricare dintre noi, fie că ne ruşinăm sau nu când se vorbeşte despre acest subiect.

În urma unor studii recente oemenii de ştiinţă canadieni au descoperit că tinerii nu percep sexul ca o formă de distracţie, iar mai mult de trei sferturi dintre aceştia se confruntă cu probleme de natură sexuală.

Specialiştii au intervievat aproximativ 400 de bărbaţi şi femei, cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani. Acest studiu a fost realizat după ce s-a descoperit că o mare parte dintre tinerii studenţi ajung la medic cu probleme erectile şi rupturi vulvare.

Experţii au rămas surprinşi, deoarece 79% dintre bărbaţi şi 84% dintre femeile au raportat probleme sexuale pe parcursul a doi ani. Acestea au inclus: satisfacţia sexuală scăzută pentru ambele sexe, disfuncţia erectilă pentru bărbaţi şi imposibilitatea de a ajunge la orgasm pentru femei.

Specialiştii au concluzionat că la început, viaţa sexuală este distractivă, plăcută şi cu adevărat hedonistă, însă, în timp, mulţi tineri ajung să se confrunte cu probleme sexuale.

Dacă unele probleme, precum orgasmul şi insatisfacţia sexuală, pot fi depăşite de-a lungul timpului, dezinteresul în materie de sex rămâne un motiv de îngrijorare, iar specialiştii cred că excesul de pornografie deţine un rol esenţial în această situaţie.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button