Home  /  Boli   /  Află ce dietă trebuie să alegi în funcţie de grupa de sânge

Află ce dietă trebuie să alegi în funcţie de grupa de sânge

Românii nu dau atenţie grupei de sânge decât atunci când există o urgenţă medicală. În alte ţări, spre exemplu, grupa de sânge este foarte importantă, fiind cea care iţi determină personalitatea. Mai mult decât atât, în Japonia, se fac angajări ţinând cont şi de acest aspect. Japonezii susţin că, pentru ca o organizaţie să funcţioneze optim, este nevoie de o împărţire procentuală astfel: 25% grupa 0, 30% grupa A, 30% grupa B si 15% grupa AB.

În unele ţări chiar şi dieta se alege în funcţie de grupa de sânge

În funcţie de grupa de sânge există alimente pe care le poţi consuma fără nici o problemă. De exemplu, cine are grupa A, are de obicei, un sistem imunitar slab şi ar trebui să mănânce multe citrice şi legume precum broccoli, spanac şi usturoi.

Posesorii grupei de sânge B tind să producă mai mult crotizol decât au nevoie, adică la ei nivelul hormonilor responsabili de stres este mai mare decât normalul, deci ar trebui să evite grăsimile, uleiul vegetal şi alcoolul.

În ceea ce îi priveşte pe cei care au grupa sanguină AB, aceştia cu probleme gastrice din cauza lipsei de acid gastric, deci ar trebui să consume mai mult oţet de mere şi miere naturală, pentru a asigura o digestie optimă.

Despre cei care au grupa 0 putem spune că au diverse probleme cu stomacul şi digestia, prin urmare, ar fi bine să mănânce alimente bogate în proteine, carne de pui, peşte şi legume.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button