Home  /  Boli   /  Combinaţia miraculoasă care luptă împotriva celulelor canceroase

Combinaţia miraculoasă care luptă împotriva celulelor canceroase

Cercetătorii au realizat un nou studiu care a scos în evidenţă un aspect extrem de interesant. Aceştia au solicitat pacienţilor diagnosticaţi cu cancer să ia dimineaţa, pe stomacul gol, câte două linguriţe de zeamă de lămâie cu o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu.

Specialiştii au apelat la această combinaţie, deoarece lămâia are efecte anticancerigene, antidepresive şi de combatere a formării chisturilor, a tumorilor şi paraziţilor interni. Pe celaltă parte, bicarbonatul de sodiu contribuie la reglarea pH–ului din corp şi împiedică, astfel, înmulţirea şi răspândirea celulelor canceroase.

Practic, bicarbonatul şi lămâia pot inhiba formarea tumorilor. Una dintre cele mai importante companii de producere a medicamentelor a făcut teste încă din anii 70 şi au descoperit că sucul de lămâie distruge celulele carcinogenice asociate cu nu mai puţin de 12 tipuri de cancer.

Mai mult mult, lămâile previn extinderea acestor celule periculoase şi au efect mai puternic cu de până la 10.000 de ori faţă de medicamentul Adriamicină, care se ia în combinaţie cu chimioterapice

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button