Home  /  Boli   /  Două alimente care atunci când le combini iţi oferă energie maximă

Două alimente care atunci când le combini iţi oferă energie maximă

Toată lumea ştie că mierea de albine are beneficii extraordinare, însă, când aceasta este consumată împreună cu scorţişoara devine un adevarat elixir pentru sănătate. Practic, cele doua alimente consumate împreună oferă energie cât zece mese sănătoase.

Mierea îndulceşte preparatele culinare şi luptă împotriva bacteriilor care fac rău celulelor din organismul nostru. Fierberea a 50 de grame de scorţişoară cu apă şi două linguriţe de miere poate fi remediul de care persoanele cu colesterolul ridicat au nevoie.

Scorţişoara are efecte benefice asupra persoanelor predispuse la diabet (din cauze genetice ori din cauza stilului de viaţă) şi chiar celor care suferă deja de diabet de tip II.

Două linguriţe din acest amestec, pe stomacul gol, ţin la distanţă bacteriile şi ciupercile. Această licoare specială elimină radicalii liberi cauzatori de cancer, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi reduce nivelul de zahăr din organism.

Din această licoare se iau două guri dimineaţa, înainte de micul dejun, şi după masa de prânz. Se ţine la frigider sau într-o încăpere rece, pentru a-şi păstra toate proprietăţile.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button