Home  /  Boli   /  Înlocuieşte antidepresivele cu acest tip de limonadă

Înlocuieşte antidepresivele cu acest tip de limonadă

Tratamentul antidepresiv se poate întoarce împotriva propriei persoane. Toate medicamentele care tratează depresia au efecte adverse, de care persoana în cauză, dar şi anturajul trebuie să fie conştienţi. Printre cele mai frecvente se numără starea de greaţă şi voma, dar şi probleme sexuale.

În timp ce unele antidepresive au efect sedativ şi duc la oboseală şi la somnolenţă, altele, au acţiune stimulantă, înlăturând oboseala fizică şi psihică. În aceste cazuri, surplusul de energie poate să provoace insomnie, anxietate şi iritabilitate, stări care se pot însoţi de gânduri intense, impulsive.

Din fericire, există remedii naturale care pot înlătura această problemă şi nu numai. Spre exemplu, limonada pe bază de turmeric te ajută să combaţi stările depresive, curcumina din turmeric fiind echivalentul fluoxetinei din medicamentele antidepresive precum Prozacul. Avantajul curcuminei este că e o substanţă naturală, care nu prezintă efecte adverse.

Pentru a prepara o limonadă cu efecte antidepresive ai nevoie de: patru căni de apă plată, două linguri de turmeric, patru linguriţe de miere (poţi folosi şi sirop de ştevie sau de arţar), o jumatate de cană de zeamă de lămâie şi de sucul de la o portocală roşie.

După combinare ingredientelor de mai sus, trebuie să consumi limonada pe parcursul zilei. Repetă această operaţiune cât de des poţi iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Trebuie să ştii că, pe lângă proprietăţile antidepresive, turmericul te va ajuta să lupţi cu răceala, întărindu-ţi sistemul imunitar. Proprietăţiile antiinflamatorii sunt şi ele de folos, mai ales în sezonul rece.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button