Home  /  Boli   /  Află ce efect surprinzător are şampania asupra organismului

Află ce efect surprinzător are şampania asupra organismului

Dacă de-a lungul timpului s-au scris foarte multe articole despre vin şi calităţile sale extraordinare atunci când este băut cu măsură, astăzi vom scrie câteva cuvinte despre şampanie şi despre calităţile sale mai puţin cunoscute.

Cercetătorii au descoperit că şampania conţine urme naturale de zinc, magneziu şi potasiu, minerale care îmbunătăţesc starea de spirit.

Pe lângă acest fapt, acidul conţine antioxidanţii care ajută la menţinerea scăzută a presiunii arteriale şi pune în mişcare sângele, iar viteza mai mare a sângelui duce la creşterea libidoului. De asemenea, se presupune că bulele menţin plămânii sănătoşi.

Specialiştii susţin că antioxidanţii continuţi de şampanie protejează împotriva răcelii şi a gripei, prin reducerea cu 60% a riscului de nas înfundat şi alte simptome. Dacă bei unu sau doua pahare de şampanie pe săptămână vei avea şi o memorie mai bună, deoarece menţine creierul tânăr.

Bineînţeles că această băutură trebuie consumată cu măsură, deoarece exagerările nu aduc nimic bun în ceea ce priveşte sănătatea organismului.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button