Home  /  Boli   /  Scapă de părul facial folosind acest amestec natural

Scapă de părul facial folosind acest amestec natural

Părul facial este extrem de inestetic, iar pentru îndepărtarea acestuia multe femei apelează la proceduri dureroase şi costisitoare.

Există însă o soluţie, la îndemâna oricui, care vă poate scapa de această problemă:

Această soluţie este un amestec de ingrediente naturale, pe care o puteţi prepara în acasă. Pentru aceasta aveţi nevoie de două linguri de miere, o lingură de tărâţe de ovăz şi două linguri de zeamă de lămâie.

După ce aţi pregătit ingredientele, amestecaţi-le bine şi apoi aplicaţi pasta obţinută pe zona cu păr, de care vreţi să scăpaţi. Lăsaţi-o să acţioneze timp de un sfert de oră, masaţi cu mişcări circulare preţ de încă cinci minute, în direcţia opusă creşterii firului de păr, apoi clătiţi cu apă călduţă.

Este recomandat ca după utilizarea amestecului, să vă hidrataţi imediat pielea cu o cremă de faţă.

Practic, tărâţele de ovăz funcţionează precum un exfoliant, care este totodată bogat în antioxidanţi şi protejează pielea de iritaţii. În acelaşi timp, zeama de lămâie este acidă, aşa că decolorează şi subţiază firul de păr. Mierea are rolul de a hidrata şi de a calma pielea agresată.

Repetaţi operaţiunea aceasta de două-trei ori pe săpămână, pentru a vedea rezultate rapide. Veţi observa că, în mai puţin de o lună, părul de pe faţă va dispărea.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button