Home  /  Boli   /  Opreşte căderea părului folosind acest amestec eficient

Opreşte căderea părului folosind acest amestec eficient

Căderea părului poate fi cauzată de o mulţime de factori. În spatele pierderii părului pe o zonă restrânsă a capului se pot ascunde anumite boli infecţioase, stres, afecţiuni locale sau chiar generalizate.

De asemenea, motivele pierderii părului pot fi îngrăşarea excesivă a pielii capului, îmbătrânirea sau acţiunea factorilor genetici. Nu este o problemă care apare doar la bărbaţi, ci poate îngrijora şi femeile.

Pentru a scăpa de această problemă deranjantă vă vom prezenta un amestec de ingrediente care s-a dovedit a fi extrem de eficient pentru cei care l-au încercat. Acest amestec acţionează ca o poţiune magică, stimulând rapid regenerarea părului. Practic, acest sirop conţine uleiuri din plante care stimulează foliculii firului de păr.

Ai nevoie de următoarele ingrediente: 50ml ulei de ricin, 20ml ulei de cocos, 10ml ulei de rozmarin şi 5ml ulei de lavandă.

Mod de preparare: pune toate ingredientele într-un borcan de sticlă cu capac şi amestecă bine.

Mod de utilizare: aplică picături din ser pe zonele cu probleme de pe cap. Masează uşor, apoi clăteşte cu apă. Realizează această operaţiune de două-trei ori pe zi şi vei vedea primele semne de îmbunătăţire în mai puţin de două săptămâni.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button