Home  /  Boli   /  Trucul care te poate scăpa imediat de durerile de cap

Trucul care te poate scăpa imediat de durerile de cap

Orice factor care amplifică nivelul de stres poate cauza dureri de cap sau migrene. Cefaleea determinată de stările de tensiune poate fi cauzată de modificarea compoziţiei chimice a creierului sau de spasmul musculaturii de la nivelul gâtului, feţei, mandibulei sau scalpului.

După cum spuneam stresul stă, în general, la baza acestor dureri de cap, iar problema cea mai mare este că în ziua de astăzi pare destul de greu să scăpăm de această rutină care ne poate îmbolnăvi.

Starea de încordare ori de nervozitate provoacă, de multe ori, dureri cumplite de cap. Poţi scăpa de ele folosind un simplu creion sau pix.

Tot ce trebuie să faci este să îţi pui un creion între dinţi, dar să îl ţii acolo folosindu-te numai de buze şi limbă. Dacă faci acest lucru preţ de cinci-zece minute, vei constata că durerea de cap va dispărea rapid.

De obicei, incordarea atrage după sine strângerea din dinţi, iar acest obicei involuntar de încleştare a maxilarului provoacă dureri de cap, astfel că relaxarea acestuia elimină în multe dintre cazuri durerea.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button