Home  /  Boli   /  Cazul incredibil al unei fetiţe de un an care l-a purtat în pântece pe fratele său

Cazul incredibil al unei fetiţe de un an care l-a purtat în pântece pe fratele său

Un caz incredibil i-a lăsat cu gura căscată pe oamenii de ştiinţă din întreaga lume. O fetiţă de un an, din Arabia Saudita, a atras atenţia unui grup de medici, datorită abdomenului umflat care creştea încontinuu.

După ce au realizat testele necesare, medicii au rămas şocaţi. În abdomenul fetiţei se dezvolta un embrion uman. Comunitatea ştiinţifică internaţională a declarat că este primul astfel de caz din istoria medicinei moderne.

Pentru a desluşi această descoperire aproape ireală, oamenii de ştiinţă au realizat teste suplimentare, care au evidenţiat faptul că mama fetiţei cu pricina prezenta la începutul sarcinii sale doi embrioni. Cu totul inexplicabil, unul dintre embrioni a început să se dezvolte în interiorul uterului celuilalt. Cu alte cuvinte, unul dintre embrioni nu şi-a găsit un loc în uterul mamei pentru a se dezvolta normal, ci s-a fixat pe embrionul celălalt.

În momentul în care fetiţa s-a născut, nimeni nu a bănuit că în interiorul uterului micuţei se află embrionul fratelui său care a început să se dezvolte odată cu înaintarea în vârstă a acesteia.

De-a lungul timpului au mai fost raportate alte două cazuri asemănătoare a doi bărbaţi care prezentau câte un fetus uman mumifiat în interiorul abdomenului, însă cazul fetiţei care a purtat literalmente embrionul fratelui sau în uter este singular.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button