Home  /  Boli   /  Află de ce nu este bine să bei apă stând în picioare

Află de ce nu este bine să bei apă stând în picioare

Apa este esenţială pentru tot ce înseamnă viaţă pe acest pământ. Aceasta îndeplineşte cinci funcţii principale în organismul uman – poartă substanţe nutritive esenţiale pentru celule, elimină deşeurile din corp, descompune şi transportă nutrienţi din ceea ce mâncăm, reglează temperatura corpului şi ajută articulaţiile.Practic, apa este utilizată în funcţiile corpului, de la respiraţie şi transpiraţie, până la digestie, esenţiale pentru ca organismul să funcţioneze normal.

Oamenii de ştiinţă susţin că dacă bei apa stând în picioare, aceasta stropeşte pereţii stomacului şi întrerupe procesul digestiei. Pe lângă toate acestea, este posibil să faci indigestie dacă bei apă în timp ce stai în picioare.

Cercetătorii susţin că apa consumată în timp ce stai jos este filtrată mai uşor de rinichi. De asemenea, apa consumată în timp ce stai jos are un efect calmant aşa că este benefică în momentele tensionate. Dacă bei apa cu guri mari, pe fugă, e foarte puţin probabil ca setea să dispară. Aşadar, bea apă cu înghiţituri mici, savurând-o pentru a beneficia de toate calităţile sale importante.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button