Home  /  Boli   /  Deficitul de apă din organism duce inevitabil la acumularea kilogramelor în plus

Deficitul de apă din organism duce inevitabil la acumularea kilogramelor în plus

Foarte multe persoane nu conştientizează cât de importantă este hidratarea corectă a organismului, iar din acest motiv ajung să aibă probleme serioase de sănătate. Corpul are nevoie de lichide deoarece este compus din 75% apă și restul substanțe solide.

Dintre multele probleme pe care deshidratarea organismului le poate crea, astăzi ne vom opri asupra excesului de greutate:

Oamenii ajung să aibă prea multe kilogramelor în plus și din cauza deficitului de apă din organism, iar acest lucru se întâmplă datorită fapul că ei nu fac diferența între senzația de sete și de foame care apar din cauza lipsei de energie în organism. Astfel de senzații sunt generate în același timp și oamenii au tendința de a mânca în exces și astfel devin suprapoderali.

Pentru a scădea în greutate trebuie să se bea mai multă apă, mai ales între mese. Oamenii fac greșeala de a mânca foarte mult pentru a oferi creierului energie și pentru a scăpa de fapt de una din cele două senzații create de lipsa de apă din organism. Dacă se bea apă suficientă și se mănâncă normal nu mai apar senzațiile de care spuneam mai sus și depozitarea de grăsime nu se realizează, iar astfel este prevenită obezitatea.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button