Home  /  Boli   /  A fost descoperită o nouă metodă contraceptivă

A fost descoperită o nouă metodă contraceptivă

În ţara noastră, spre exemplu, la 1000 de naşteri se produc aproximativ 480 de avorturi, arată studiile recente.  Astfel, educaţia femeilor cu privire la metodele de contracepţie şi la utilizarea lor optimă, fără a-şi pune în pericol sănătatea, devine extrem de importantă.

Cum cea mai utilizată metodă contraceptivă este pilula, 4 din 5 femei apelând la administrarea ei, în medicina modernă a apărut regimul contraceptiv extins, stabilit individual, pentru fiecare femeie în parte, în conformitate cu particularităţile organismului ei.

Sarcinile nedorite sunt tot mai dese în ultimii ani, în ciuda faptului că există metode cotraceptive diverse, accesibile oricăror femei, indiferent de categoria de vârstă.

Această nouă metodă contraceptivă  vine în ajutorul femeilor care nu doresc să devină mame sau doresc să îşi regleze într-un anumit fel ciclul menstrual. Medicii ginecologi consideră că acest regim contraceptiv extins este o soluţie care poate elimina foarte multe dintre problemele care pot apărea în urma aplicării neavizate a celorlaltor metode în cazul femeilor.

Aceste tratamente contraceptive se administrează la femeile sănătoase, fără niciun fel de patologie, astfel încât să nu afecteze în niciun fel fertilitatea. Acest regim extins de contracepţie este o soluţie întrucât nu există un contraceptiv universal, ci doar tratamente personalizate.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button