Home  /  Boli   /  Beneficiile mai puţin cunoscute ale lămâilor

Beneficiile mai puţin cunoscute ale lămâilor

Fie că le consumi sub forma de suc sau limonadă, la o cană de ceai sau ca dressing pentru diferite băuturi, lămâile au calităţi dovedite asupra organismului. Pe lângă binecunoscutele efecte antivirale şi dietetice, lămâile au şi alte proprietăţi cu adevărat miraculoase şi uneori nici măcar nu trebuie să le consumi. Este de ajuns să simţi mirosul acestora pentru ca efectele benefice să apară.

Iată ce se întâmplă dacă pui câteva lămâi tăiate pe noptiera din dormitor, spre exemplu:

Mirosul proaspăt şi puternic de lămâie are capacitatea de a te scăpa de indispoziţie şi chiar de a te ajuta să tratezi o depresie. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de puterea vindecătoare a lămâilor este să le tai în mai multe bucăţi şi să le pui într-un bol, pe noptiera din dormitor.

Peste noapte, mirosul îţi va calma nervii şi îţi va induce o stare de bine. Dimineaţa te vei simţi mai bine iar simptomele depresiei vor fi diminuate, poate chiar îndepărtate.

De asemenea, lămâile proaspete din încăperea în care dormi sunt benefice şi dacă suferi de astm sau alergii. Natura mereu ne-a oferit soluţii la problemele noastre şi asta nu poate decât sa ne bucure şi să apelăm din ce în ce mai des la ea.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button