Home  /  Boli   /  Consumul de ananas menţine fermitatea sânilor

Consumul de ananas menţine fermitatea sânilor

Datorită gravitaţiei sânii se lasă în timp odată cu pielea care îi susţine. Cei mai importanţi factori care determină fermitatea sânilor sunt legaţi de calitatea pielii (unele femei au o piele mai rezistenţă decât altele), de bagajul genetic, de mărimea lor şi nu în ultimul rând de sarcină.

Din fericire există şi alte alternative pentru menţinerea unor sâni fermi şi frumoşi, deoarece mama natură are mereu soluţii în ceea ce ne priveşte.

Consumul de ananas este cel care menţine fermitatea sânilor. Aşadar, prin simpla introducere a ananasului în alimentaţia ta zilnică, îţi vei ajuta sânii să rămână frumoşi.

Acest fruct este bogat în antioxidanţi, dar şi în alţi nutrienţi care oferă elasticitate pielii tale. Mai mult decât atât, un alt avantaj al consumului de ananas este că previne apariţia cancerului.

Şi digestia este îmbunătăţită de consumul de ananas, acesta având în compoziţia sa atât fibre solubile, cât şi fibre insolubile, ceea ce garantează o digestie rapidă, care te ajută să îţi menţii silueta.

Poţi consuma ananas fie ca atare, fie într-o salată de fructe ori chiar sub formă de smoothie. Pentru a obţine un smoothie sănătos, dar şi gustos, combină cuburi de ananas cu suc de ananas, iaurt şi cuburi de gheaţă.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button