Home  /  Boli   /  A fost descoperit un puternic medicament împotriva cancerului

A fost descoperit un puternic medicament împotriva cancerului

De-a lungul timpului specialiştii din domeniul sănătăţii au făcut cercetări în încercarea de a găsi o soluţie viabilă în ceea ce priveşte tratarea cancerului. După atâţia ani de muncă, se pare ca uşor uşor încep să apară şi veştile bune.

Un medicament pentru combatarea cancerului a fost creat cu ajutorul unui anticorp preluat de la persoanele care par a fi capabile să lupte cu boala, notează cercetătorii.

Aceştia au creat un medicament anti-cancer pe baza unui anticorp preluat de la persoanele rezistente la cancer. Acest medicament ucide celulele tumorale, lăsându-le pe celelalte neatinse.

De-a lungul timpului, medicii specialişti s-au străduit să arate diferenţa între un cancer care ucide rapid pacientul şi unul non-fatal. Conform teoriei, nu cancerul este slab, ci sistemul imunitar poate suporta mai bine prezenţa unei tumori.

Practic, medicamentul atacă celulele canceroase fără a afecta celelalte celule şi fără a avea efecte secundare notabile. Această descoperire poate reprezenta o nouă abordare în tratarea cancerului, deoarece anticorpul ucide selectiv celulele tumorale, astfel că nu are efecte secundare semnificative. Specialiştii cred că pot schimba răspunsul sistemului imunitar ca mai apoi să fie lăsat să ucidă tumora.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button