Home  /  Boli   /  Lenjeria intimă nu ar trebui purtată în timpul somnului

Lenjeria intimă nu ar trebui purtată în timpul somnului

Săptămânile trecute vrobeam despre pantalonii strâmţi pe corp şi despre dezavantajele pe care le prezintă aceştia pentru sănătate. Astăzi vom vorbi şi despre lenjeria intimă, care, în anumite condiţii, poate să dăuneze organismului.

Specialiştii susţin că lenjeria intimă purtată noaptea, în timp ce dormi, poate să creeze adevarate neplăceri. Dacă zona inghinală e acoperită constant, în special cu un material care nu e absorbant, se strânge umezeală, fiind un mediul perfect pentru bacterii sau candidoză. Practic specialiştii ne recomandă să dormim pe timpul nopţii fără lenjerie intimă.

De asemenea, bărbaţii care au acest obicei işi pun sănătatea în pericol, deoarece le poate reduce numărul spermatozoizilor viabili. Un studiu de la începutul anilor ’90 a confirmat că există diferenţe clare între lenjeria intimă strâmtă şi cea largă. Practic cercetarea a demonstrat că în perioada în care au purtat chiloţi strâmţi, bărbaţii aveau un numar de spermatozoizi la jumătate faţă de perioada în care au purtat chiloţi mai largi.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button