Home  /  Boli   /  Geanta cu care iţi accesorizezi ţinuta îţi poate deforma coloana
Gallery 2

Geanta cu care iţi accesorizezi ţinuta îţi poate deforma coloana

Geanta este nelipsită din garderoba zilnică , mai ales a unei femei, iar acest lucru ar trebui să o facă mai atentă la detaliile privind greutatea genţii, deoarece în timp este posibil să apară probleme la nivelul coloanei vertebrale.

Este lesne de înţeles că o geantă supradimensionată este foarte practică întrucât îţi permite să porţi la tine o mulţime de lucruri, începând de la telefonul mobil până la portfard sau chiar gustarea de la orele prânzului.

Astfel, pentru a evita problemele la coloana vertebrală, greutatea genţii tale nu trebuie să depăşească 10% din numărul de kilograme pe care tu le ai. Drept urmare, dacă tu cântăreşti 55 de kilograme, o geantă a cărei greutate depăşeşte 5,5 kilograme îţi poate cauza probleme de sănătate.

Pentru a evita purtarea unei genţi încărcate, ai face bine să îţi depozitezi anumite lucruri în sertarul de la birou. Astfel, dacă simţi nevoia de îţi pudrezi chipul la orele amiezii, nu trebuie neapărat să ai un portfard în geantă, ci poţi avea un kit de împrospătare a machiajului chiar la serviciu.

Deşi la prima vedere nu pare un aspect de luat în seamă, greutatea genţii poate să creeze destule probleme de sănătate în timp. Important este ca acest aspect să fie conştientizat de către femei şi să caute soluţii pentru a se feri de neplăceri.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button