Home  /  Boli   /  Frunzele de mango – un adevărat tonic pulmonar

Frunzele de mango – un adevărat tonic pulmonar

Frunzele de mango au capacitatea de a normaliza tensiunea arterială, care dacă este prea mare poate majora riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral. Experţii anunţă că acest ceai obţinut din frunzele tinere de mango poate trata această afecţiune deoarece frunzele au calităţi hipotensive.

Pe de altă parte, s-a observat că aceste frunze pot să dizolve pietrele de la rinichi, însă pentru aceasta ar trebui să fie lăsate la macerat în apă, iar a doua zi se bea lichidul strecurat.

Lichidul menţionat mai sus oferă un bun sprijin pentru dizolvarea pietrelor de la rinichi, ceea ce face mai lejeră trecerea acestora prin tractul urinar. Conform specialiştilor, dacă aveţi probleme cu plămânii trebuie să ţineţi cont de faptul că acest ceai obţinut din frunze uscate de mango reprezintă un adevărat tonic pulmonar. Studiile au arătat că acesta poate trata mai multe afecţiuni respiratorii: astmul şi infecţiile, cum ar fi bronşita sau răceala.

De asemenea, trebuie să reţineţi că ceaiul îndulcit cu puţină miere reprezintă un medicament natural eficient pentru tratarea tusei, a durerii în gât şi laringitei.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button