Home  /  Boli   /  Cancerul de prostată poate fi vindecat cu ajutorul ghimbirului

Cancerul de prostată poate fi vindecat cu ajutorul ghimbirului

Cercetatorii au realizat un nou studiu care ne arată că anumiți compuși care se regăsesc în rădăcina de ghimbir au capacitatea de a distruge celulele cancerului de prostată si chiar pe cel ovarian.

De-a lungul timpului, medicii au recunoscut faptul că ghimbirul deține anumiți compuși care pot trata cu succes inflamația, greața, cât și alte afecțiuni similare. Procesul este unul simplu, compușii care se regăsesc în ghimbir, odată ajunși în organism provoacă starea de apostază a celulelor canceroase. Acest proces mai este cunoscut și sub forma morții programate ale celulelor, care din diverse considerente celulele își declanșează propria distrugere atunci când un anumit tip de semnal este transmis de organism. Ghimbirul are capacitatea de a transmite acest semnal și astfel celulele canceroase se autodistrug, pentru ca în cele din urmă cancerul să se vindece fără niciun altfel de tratament.

Ghimbirul inhibă dezvoltarea celulelor canceroase, care în cele din urmă se autodistrug, în timp ce celulele sănătoase sunt lăsate să trăiască în normalitate.

Aceste rezultate au putut fi strânse în urma aplicării unei doze zilnice de 100 mg de extract de ghimbir pe kg de greutate corporală (la un om cântărind 55 kg aceasta echivalează cu 550 mg de extract pe zi). În opt săptămâni extractul de ghimbir a înjumătăţit tumoarea. Cercetătorii estimează că 100 grame de ghimbir proaspăt consumat zilnic ar avea acelaşi efect. Rădăcina de ghimbir poate reduce efectele adverse ale chimioterapiei sau radioterapiei.

Această plantă, extrem de benefică pentru noi, nu numai că vindecă cancerul, dar este şi un remediu natural pentru răul de mişcare, greaţă, flatulenţă, colici, sindromul stomacului iritabil, lipsa poftei de mâncare, frisoane, circulaţie proastă, crampe menstruale, dispepsie, arsuri, indigestie şi multe alte probleme gastrointestinale.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button