Home  /  Boli   /  O nouă tehnică revoluționară pentru vindecarea rănilor cronice
a

O nouă tehnică revoluționară pentru vindecarea rănilor cronice

Medici specialişti din mai multe ţări au descoperit cum pot fi tratate rănile în cel mai modern și revoluționar mod cu putință. Această tehnică revoluționară este nou introdusă și este dedicată vindecării rănilor cronice, care, din păcate, în România este încă prea rar utilizată.

Potrivit medicilor, pentru mulți dintre pacienții cu răni cronice, drumul către vindecare este anevoios, îndelungat și implică suferință și costuri semnificative. Însă terapia cu presiune negativă poate să grăbească vindecarea rănilor, pentru că folosește bureți speciali ce se aplică pe plăgi și care, fiind acoperiți de o membrană impermeabilă, sunt conectați la o pompă ce creează o presiune subatmosferică. Prin acțiunea continuă de aspirație, acești bureți curăță rana, nu permit înmulțirea bacteriilor și au o acțiune de micșorare a rănii. Cu ajutorul acestei tehnici revoluționare, nu doar că rănile se vindecă mult mai ușor, dar scade și numărul de amputații în comparație cu tratamentele obișnuite. Medicii au învățat cum să aplice sistemele de terapie cu presiune negativă la pacienți, în ce situații le pot folosi și cum să trateze rănile în cel mai inovativ mod.

Această descoperire este cu adevarăt importantă pentru medicină, urmând ca în următorii ani aceasta să fie perfecţionată pentru a aduce beneficii extraordinare persoanelor care suferă de răni cronice.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button