Home  /  Boli   /  Guvernul Statelor Unite admite faptul că marijuana poate distruge celulele canceroase

Guvernul Statelor Unite admite faptul că marijuana poate distruge celulele canceroase

Mulţi oameni de ştiinţă de prestigiu au susţinut şi susţin faptul că plantele medicinale pot avea beneficii medicale remarcabile.

Guvernul Statelor Unite şi-a exprimat oficial convingerea că planta de canabis poate să distrugă celulele canceroase. Potrivit statisticilor mondiale, cancerul ucide aproximativ 20 000 de oameni în fiecare zi.

Cercetatorii americani susţin că substanţele canabinoide, ingredientele active din canabis, pot inhiba boala omorând celulele canceroase şi blocând vasele de sânge cheie care ajută tumoarea să crească.

Studiile efectuate pe şorecii de laborator au arătat că ingredientele active din canabis au distrus celulele canceroase, protejându-le în schimb pe cele sănătoase.

De asemenea cercetările au arătat că ingredientele active din marijuana sunt eficiente şi împotriva cancerului de colon, a cancerului de ficat şi a cancerului de sân, precum şi a altor tipuri de boli.

O altă calitate importantă pe care planta de canabis o are, este capacitatea de a stimula eficacitatea chimioterapiei, limitând efectele negative ale acesteia asupra organismului.

După cum precizam şi mai sus canabinoidele luptă şi împotriva cancerului de colon, reducând inflamaţiile şi având un efect vindecător. Acestea sau dovedit la fel de eficace şi în cazul cancerului de ficat, deoarece au deteriorat şi chiar au distrus celulele canceroase.

Iată că o plantă blamată în întreaga lume pentru efectele sale halucinogene, s-a dovedit a fi un remediu eficient în lupta cu cumplita boală numită cancer. Astfel, depinde cine consuma aceasta planta si in ce scop.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button