Home  /  Medicina Muncii

medicina_muncii

 

Medicina Muncii

Medicina muncii studiază relația om-muncă, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează, înglobând cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

Angajatorii din orice domeniu de activitate, atât din sectorul public cât şi din sectorul privat sunt obligaţi să respecte reglementările în vigoare privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor (conform H.G. nr.355/2007 completată cu HG nr. 1169/2011).

Astăzi, complexitatea crescândă proceselor industriale moderne necesită o activitate medicală specifică susținută la locul de muncă, pentru rezolvarea problemelor de expunere la noxe profesionale extrem de variate, probleme de ergonomie a muncii, de promovare a sănătății angajaților.

În cadrul departamentului de Medicina Muncii al ELYTIS Hospital se asigură pacienţilor toată gama de servicii medicale în conformitate cu legislația în vigoare, pentru orice tip de profesie.

Serviciile de Medicina Muncii oferite de noi urmăresc stabilirea aptitudinii în muncă pentru personalul angajat, prevenţia îmbolnăvirilor legate de profesie, menţinerea stării de sănătate a angajaţilor, diagnosticul precoce al afecţiunilor și implicit scăderea absenteismului la locul de muncă.

ELYTIS Hospital se distinge prin profesionalism şi seriozitate, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor şi servicii strict adaptate nevoilor pacientului.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button