Home  /  Cardiologie

Cardiologia

Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge. Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Spitalul ELYTIS Hospital este specializat în prevenţia, diagnosticul şi tratamentul bolilor cardiovasculare. Oferim servicii medicale complete în cadrul departamentelor noastre de cardiologie generală şi cardiologie intervenţională.

 

Cardiologia intervenţională

Cardiologia interventionala reprezinta o ramura a cardiologiei prin care se pot trata o serie de boli ale inimii cu ajutorul unor instrumente, catetere, introduse prin abord minim invaziv, percutan.

Prin intermediul unor catetere introduse in sistemul arterial se pot trata in mod minim invaziv multe afectiuni cardiace, ca alternativa la chirurgia cardiaca.

Cele mai importante avantaje ale cardiologiei interventionale sunt minimizarea cicatricilor, a durerii, a perioadei lungi de recuperare asociate unei eventuale interventii chirurgicale majore.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button