Home  /  Boli   /  Află cum se consumă corect fructele Goji

Află cum se consumă corect fructele Goji

Fructele Goji, spre deosebire de majoritatea fructelor,  trebuie consumate diferit. Astfel, există o anumită cantitate pentru cei care consumă fructe Goji pentru prima dată, pentru cei care consumă Goji în mod regulat sau pentru cei care consumă Goji în scop terapeutic. Cei care consumă aceste fructe pentru prima dată trebuie să înceapă foarte lent.

Fructele Goji echilibrează aportul de nutrienţi şi oxigen în organism, ceea ce poate duce la o serie de simptome neplăcute, în primele zile de consum. Nevoia de a merge des la toaletă, oboseala fizică şi psihică sau somnolenţa sunt câteva dintre simptomele resimţite în primele zile de consum.

Aceste simptome nu ţin niciodată mai mult de 14 zile, după care se vor simţi cu adevărat beneficiile fructelor Goji. Persoanele care consumă Goji se simt mai bine, dorm mai bine şi au o stare psihică echilibrată.

Prin urmare, este indicat ca în primele 3 zile să se consume câte 5 fructe Goji pe zi. După aceste zile, este indicat să se dubleze cantitatea. Dacă apare o stare de rău, se reduce cantitatea la jumătate.

Consumul fructelor Goji în scop terapeutic este destinat persoanelor care suferă de afecţiuni grave şi care au încercat numeroase tratamente convenţionale.

Studiile au arătat că o persoană cu cât este mai bolnavă, cu atât efectele de reechilibrare ale organismului sunt mai intense. Acestor persoane le este recomandat consumul a 100 de grame de fructe Goji pe zi, dar nu mai mult.

De asemenea, persoanele care doresc să işi îmbunătăţească starea generală de sănătate fizică şi psihică şi să prevină îmbolnăvirile le este recomandat să consume aproximativ 8 grame de fructe Goji de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. O pungă de 500 de grame de fructe Goji trebuie să le ajungă o lună de zile.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button