Home  /  Boli   /  Acest tip de salată te ajută să slăbeşti uşor şi sănătos

Acest tip de salată te ajută să slăbeşti uşor şi sănătos

Kilogramele în plus au ajuns să fie o problemă mondială, deoarece din ce în ce mai mulţi oameni suferă de supraponderabilitate sau obezitate. Din păcate grăsimea corporală în exces nu este doar inestetică, deoarece duce la probleme grave de sănătate.

Poţi slăbi până la trei kilograme într-o săptămână dacă optezi pentru dieta cu patrunjel. Această plantă are calităţi extraordinare pentru organism, însă cei mai mulţi dintre noi nu îi oferă atenţia necesară.

Iată cum o poţi prepara salata de pătrunjel:

În primul rând aveţi nevoie de câteva legături de patrunjel verde. După ce îl spalaţi bine, acesta se toacă mărunt şi se amestecă cu o cantitate egală de frunze de mentă proaspăt tocate. Se adaugă o lingură de grâu fărâmiţat care a fost înmuiat în apă caldă 30 minute. Apoi se adaugă o roşie mare tăiată în cuburi mici şi zeamă de la jumătate de lămâie.

Salata de pătrunjel se mănîncă în cursul zilei ori de câte ori vă este foame. La micul dejun se consumă o ceaşcă de cafea neagră şi un fruct (portocală, banană, grapefruit, căpşuni sau măr). La prânz este indicat să mâncaţi piept de pui la grătar sau fiert, un măr sau o pară, iar la cină un ou fiert (preferabil cu două gălbenuşuri), un morcov mare crud, un măr ionatan.

Acest regim se ţine minim o săptămâna, timp în care veţi reuşi să slăbiţi trei kilograme. Va trebui să consumaţi zilnic cel puţin trei litri de apă, ceai neîndulcit sau chiar borş crud, pentru a tine organismul cât mai hidratat.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button