Home  /  Boli   /  Menţine-ţi silueta respectând aceste reguli simple

Menţine-ţi silueta respectând aceste reguli simple

Un corp frumos se reflectă într-un stil de viaţă echilibrat, iar când vorbim despre acest aspect ne gândim în primul rând la alimentaţie. Sportul este la fel de important, însă, dacă mâncăm alimente nesănătoase, acesta, de cele mai multe ori, nu poate suplini hrana de proastă calitate.

Cu toţii avem pofte şi dorim să ni le satisfacem, iar nutriţioniştii ne oferă un sfat simplu. Dacă am mâncat ceva dulce, spre exemplu, la următoarea masă trebuie să suplinim acel aliment cu o masă sănătoasă (o salată de legume cu brânză slabă, ori fructe proaspete sau uscate).

De asemenea, alte alimente benefice pentru o siluetă de invidiat sunt cartofii, fasolea şi lintea, mai ales ca au o valoare nutritivă consistentă. Legumele verzi nu ar trebui să lipsească din alimentaţia noastră zilnică, datorită vitaminelor şi proprietăţilor curative pe care le deţin.

Dintre toate, poate cel mai important aspect este să eviţi aproape în totalitate băuturile carbogazoase, dulciurile şi prăjelile. Produsele de panificaţie sunt de asemenea un duşman al siluetei, însă pâinea făcută în casă poate fi consumată cu moderaţie.

Pe lângă toate acestea, nutriţioniştii ne îndeamnă să consumăm o lămâie sau două pe zi, deoarece acesta are calităţile necesare de a contribui la menţinerea unei siluete de invidiat.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button