Home  /  Boli   /  Află care este alimentul banal care conţine printre cele mai multe grăsimi nesănătoase

Află care este alimentul banal care conţine printre cele mai multe grăsimi nesănătoase

Popcornul la pungă este un aliment consumat de foarte multe persoane datorită gustului său bun şi datorită faptului că se prepară foarte uşor.

Problema este că acest aliment conţine ulei de soia parţial hidrogenat, una dintre cele mai toxice grasimi trans, precum şi alte tipuri de grăsimi nesănătoase.

Studiile au relevat faptul că acest aliment produce o boală gravă. În cadrul testelor pe animale, s-a demonstrat că substanţele pe care le conţine popcornul la pungă pot cauza cancer la ficat, cancer testicular sau pancreatic.

Ca şi cum toate acestea nu erau de ajuns, un medic american este de părere că, popcornul la pungă, preparat la microunde, pune în pericol şi fertilitatea.

Practic, o substanţă chimică din ambalaj, care ar avea o strânsă legătură cu infertilitatea, trece în cele două-trei minute petrecute în cuptor în floricelele de porumb, şi apoi în organism. Ajuns în organism,  acest acid rămâne timp de mai mulţi ani, acumulându-se până la cote alarmante, şi putând astfel cauza infertilitatea.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button