Home  /  Boli   /  Elimină depresia postnatală consumând aceste fructe extraordinare

Elimină depresia postnatală consumând aceste fructe extraordinare

Depresia postnatală apare la aproximativ 20 la sută dintre femei. În general, această afecţiune nu reprezintă ceva grav, însă trebuie tratată cu mare atenţie.

În corpul unei proaspete mămici se întâmplă multe schimbări (hormonale, cât şi cele legate de ritmul de viaţă), care pot încuraja o depresie postnatală. Spre exemplu, în primele 48 de ore după naştere, nivelul estrogenului, al progesteronului şi al cortizonului scad dramatic şi se pare că riscul de a  căpăta cu o depresie este direct proporţional cu sensibilitatea femeii la aceste fluctuaţii hormonale.

Cercetătorii au descoperit că această afecţiune postnatală poate fi tratată eficient cu suplimente care conţin suc şi extract de afine. Pachetul de suplimente conţine tryptophan şi tyrosine, care luptă împotriva dezechilibrul hormonal de la nivelul organismului. Bineinţeles că şi consumul simplu de suc de afine are un efect benefic în această problemă.

Specialiştii au administrat aceste suplimente unui grup de 21 de femei, care, după doar trei-şase zile de la naştere nu au manifestat nici un fel de schimbări bruşte de dispoziţie. La polul opus, un grup de 20 de femei alese la întâmplare, cărora nu li s-a administrat nici un fel de medicament sau supliment alimentar, au raport schimbări neaşteptate în comportament şi stări depresive.

Diminuarea anumitor substanţe din organism poate duce la tristeţe exagerată, fără vreun motiv anume, iar la cinci zile după ce au dat naştere copilului, sindromul postnatal este cel mai evident.

Dacă este tratată cum trebuie această problemă poate să dispară în maxim zece zile de la declanşare.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button