Home  /  Boli   /  Ce trebuie să faci pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse

Ce trebuie să faci pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse

Acumularea kilogramelor în plus reprezintă o problemă pentru oricare dintre noi, dar mai ales pentru femei. Grăsimea care se acumulează pe coapse este cea mai detestată de către doamne şi domnişoare.

Pentru a scăpa de această problemă vă prezentăm câteva măsuri care sunt demne de luat în seamă:

În primul rând trebuie să aveţi un regim alimentar echilibrat, să consumaţi cel puţin doi litri de apă pe zi, să evitaţi dulciurile şi produsele făinoase. De asemenea, pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse trebuie să efectuaţi de mai multe ori pe săptămână exerciţii cardio, care sunt foarte importante.

Consumaţi mai puţini carbohidraţi, de preferat fiind cei complecşi din legume, verdeţuri şi cereale integrale. Consumul de cartofi, porumb, pâine şi orice alt produs care conţine făină rafinată trebuie limitat. Consumaţi proteine din carne de vită, peşte, carne de curcan, carne de pui, ouă şi lactate. Optaţi pentru două porţii de fructe proaspete pe zi. În locul dulciurilor procesate puteţi alege fructele uscate sau ciocolata neagră.

Cu toate că aceste zone adipoase necesită o atenţie sporită şi mai multă răbdare pentru a vedea rezultate, nu trebuie să va descurajaţi, ci să continuaţi cu un program regulat de sport, având grijă şi la alimentaţia zilnică.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button