Home  /  Boli   /  Amestecul care te poate scăpa de insomnii

Amestecul care te poate scăpa de insomnii

Din punct de vedere medical, insomnia reprezintă existenţa unor dificultăţi de adormire, atunci când îţi ia mai mult de 45 de minute ca să adormi. Existã însă şi alte tulburări ale somnului, înrudite între ele:  treziri frecvente şi imposibilitatea de a adormi la loc,  trezirea dimineaţa devreme şi senzaţia de oboseală după o noapte de somn. Se estimeazã că 35% dintre adulţi au din când în când probleme de somn.

Pe lângă tot felul de medicamente care sunt prescrise pentru tratarea insomniilor există şi variante naturiste care pot face minuni în tratarea acestor probleme.

Spre exemplu, de secole întregi, oamenii au folosit laptele pentru a combate insomniile. Ceea ce nu știai însă este că, amestecat cu miere, efectul acestuia este de două ori mai puternic.

Pentru a prepara un tratament-minune pentru insomnii ai nevoie de: 180 ml de lapte, o linguriță de miere, precum şi o picătură de esență de vanilie.

Modul de preparare este foarte simplu. În primul rând trebuie să pui laptele într-un vas la încălzit.  Înainte de a începe să fiarbă, pune-l în pahar, iar apoi adaugă mierea și esența de vanilie.

Consumă băutura cât este încă fierbinte, înainte de a merge la culcare. Pentru persoanele cu intoleranță la lactoză este indicat sa înlocuiască laptele de vaca cu cel de soia.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button