Home  /  Boli   /  Află ce condiment este capabil să-ţi îmbunătăţească memoria

Află ce condiment este capabil să-ţi îmbunătăţească memoria

Memoria este definită ca fiind capacitatea creierului de a reţine şi de a-şi aminti diferite informaţii, experienţe, proceduri, abilităţi şi obiceiuri. Există factori care influenţează activitatea normală a creierului, declansând diferite probleme de memorie, mai mult sau mai puţin grave.

Iată însă că natura ne oferă variante pentru a ne menţine memoria în cei mai buni parametri.

Rozamarinul este o plantă puternică, folosită în medicina tradiţională şi alternativă de secole. Ajută în problemele cu memoria şi poate vindeca mai multe boli. Acest condiment este uşor de găsit şi cu siguranţă cei mai mulţi dintre noi l-au folosit în bucătărie.

Spre exemplu, în Grecia Antică, înaintea unui examen important, studenţii işi puneau crenguţe de rozmarin în păr. În plus, multe studii au demonstrat că rozmarinul conţine un acid care luptă cu componentele toxice ce afectează creierul. Beneficiile acestei plante sunt cunoscute de secole. A fost folosit ca analgezic pentru migrene sau pentru a trata problemele digestive. Dacă vrei să iţi îmbunătăţeşti memoria, miroase timp de cinci minute pe zi rozmarin proaspăt.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button