Home  /  Boli   /  A fost inventat prezervativul cu stimuli electrici

A fost inventat prezervativul cu stimuli electrici

Protecţia este foarte importantă, în primul rând pentru a evita pe cât posibil contractarea bolilor venerice, o problemă de sănătate din ce în ce mai răspândită în întreaga lume, iar în al doilea rând, pentru a evita o sarcină nedorită. Prezervativul este cea mai folosită metodă de contracepţie, însă nu atât pe cât ar trebui.

Se ştie faptul că bărbaţilor nu le plac prezervativele, cu toate că folosirea lor este necesară în mai multe cazuri. Nici femeilor nu le place această metodă de contracepţie pentru că diminuează senzaţiile plăcute din timpul actului sexual. Astfel, prezervativele sunt deseori criticate pentru că reduc plăcerea pe care o simt partenerii în timpul actului sexual.

Doi studenţi din Statele Unite ale Americii susţin că au găsit o soluţie pentru acest impediment, reuşind să realizeze un un prototip al unui prezervativ electric. Acest prezervativ va transmite mici impulsuri electrice în interior, ducând la o creştere a gradului de plăcere pentru ambii parteneri.

Impulsurile sunt trimise prin electrozi şi pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi sau programate prin intermediul unui soft de calculator. Cei doi tineri vor să-l adapteze astfel încât să poată fi controlat şi în funcţie de frecvenţa respiraţiilor.

Acest tip de prezervativ este sigur, deoarece cantitatea de curent electric este foarte mică. Voluntarii care au testat acest prezervativ, l-au declarat „plăcut, confortabil şi excitant”.

Cei doi tineri cercetători mai au nevoie de o anumită sumă de bani pentru a putea să-şi ducă la bun sfârşit invenţia ingenioasă, care va creşte considerabil senzaţia plăcută din timpul actului sexual.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button